Oregon

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Oregon

Nekretnina na prodaju u Oregonu

Graniči se na zapad sa Tihim oceanom, na sjeveru s Washingtonom, na jugu s Kalifomom, na istok s Idahom i na jugoistoku s Nevadom.

Oregon je američka obalna država na Pacifiku sjeverozapadu. Poznat je po raznolikosti svojih krajolika, koji uključuju šume, planine, farme i plaže. Grad Portland poznat je po svojoj ekscentričnoj avangardnoj kulturi i domaćini poznatih kafića, butika, restorana s nultom milju i malih pivovara.

Ako ste zainteresirani za kupnju nekretnine za prodaju u Oregonu morate znati nešto o svojoj situaciji na tržištu nekretnina.

U Oregonu trenutačno ima više kupaca nego prodavača na tržištu nekretnina i, iako to može otežati pronalaženje pravih kupaca za kupce, to je pomoglo prodavačima da brzo zaključe posao i dobiju svoju željenu finalnu prodajnu cijenu u koliko kupci se natječu za svoje domove.

U Portlandu ima manje kuća na tržištu i manje ponuda. To znači da pad raspoloživih domova neće imati isti pozitivan učinak na tržište prodavatelja Portlanda.

Posljednjih godina, ako bi bilo potencijalnih kupaca bilo više ponuda na jednoj nekretnini za prodaju u Oregonu, bilo bi najmanje 20 ili više ponuda. Danas se taj broj smanjio na oko dvije ili tri višestruke ponude zbog velike potražnje za kućama u tom području.

Izgledi za homebuyers po prvi put nisu toliko sumorni kao što se čini. Popularni gradovi kao što su Beaverton i Canby su izvrsna mjesta za traženje jeftinih, osnovnih domova. Tako bi mogli biti zanimljivo mjesto za pretraživanje nekretnine za prodaju u Oregonu

Prodajne cijene za kuće u 2017 svibanj imati postaviti evidencije, ali prosperitetno tržište je podigao neka pitanja o granicama Oregon tržištu nekretnina.

Iako može i dalje biti tržište za prodavatelje, nije tako snažno kao u 2017. Stoga je izvrsno vrijeme za potencijalne kupce da se kretaju po tom području i kupuju kuću, posebno ako su prvi put doma kupac.

Prosječna prodajna cijena kuće Lane County porasla je za 9,6% između 2016. i 2017., u prosjeku 287.900 dolara. Prošle godine prosječna prodajna cijena nadmašila je rekord od 265.300 dolara.

Prosječna prodajna cijena kuće u području Firence, Oregon porasla je za 6%. Većina stručnjaka za nekretnine kažu kako ne očekuju da će prosječna cijena domaće prodaje porasti iznad 9% do 2018. godine.

Lane županija je vidio porast na tržištu nekretnina od 2012 recesije. Cijene kuća povećane su tijekom posljednjih pet godina. Dakle, Lane County nije pravi grad tražiti nekretninu za prodaju u Oregonu.

U 2018. godini u Oregonu vrijednost domova porasla je na 8,8% u odnosu na 2017., a očekuje se da domaće vrijednosti i dalje porastu do 3,3% prije 2019. godine.

Gradovi s najskupljom kućanskom prodajom uključuju Portland, Bend, Beaverton, Hillsboro i Gresham. Srećom, postoje i neke dobre opcije za domove na početnoj razini u gradovima kao što su Springfield i Salem.

Karta, kretanje cijena i statistike
No real estate match the specified search parameters!
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB